Home Tags Kadino industry

Tag: kadino industry

Green Week Berlin 2020 – Кратко известување

Оваа година, за прв пат, нашата компанија ќе заземе место на Green Week Berlin 2020, еден од...

Нашето присуство во Русија, Москва – ПродЕкспо саем за храна

Нашето присуство во Моксва беше и повеќе од очекуваното, бевме упорни низ годините па како изложувачи се...

Фенси Фуд Шоу – Њу Јорк 2018

Изминатата година земавме учество на еден од најголемите саеми за храна во светот во северна Америка. Зборуваме...