Invitation for Green Week Berlin Kadino Industry

Change language to: enEnglish (English)

Оваа година, за прв пат, нашата компанија ќе заземе место на Green Week Berlin 2020, еден од попосетените саеми кој се одржува во Берлин, Германија.
Доколку имате намера да го посетите саемот, од 17ти до 26ти јануари, ќе можете да не најдете во Хала 4.2, на штанд број 330.

Ќе имате можност да го видите нашиот перформанс, каде што во живо ќе се изработува бурек пред очите на секој посетител, каде што секој ќе може да ја види тајната на рецептот кој е стар повеќе од 5 векови.
Ве очекуваме на дружба и на дегустација. Се гледаме во Берлин!