Change language to: enEnglish (English)

Завратете ги ракавите и обидете се да ги направите овие интересни трикови кои со години веќе ги користи професионалниот италијански готвач, Омар Буси.
Уживајте во видео компилацијата!
Доколку се обидете да ги направите, очекуваме слики и видеа =)