Change language to: enEnglish (English)

25 years-old tradition

Who We Are

Кадино има 25-годишна традиција. Со својата умешна производствена и санитарна пракса, оваа компанија успеа да го постави "Кадино" на домашните и странските пазари како бренд со најголем имиџ и доверба. Компанијата КАДИНО е првата мелничка индустрија во светот која ја започна идејата за рачно изработено производство на традиционални месени производи BUREK Pie & Twirled BUREK. Важно е да се истакне фактот дека оваа компанија, исто така, го доби Халал сертификатот, што претставува гаранција за неопходните состојки за производите во земјите од муслиманскиот свет. Ние веруваме дека квалитетот, развојот и грижата за производство на безбедна храна се вистински услови кои гарантираат успех и долга иднина на Кадино Индустри Груп. Во извештајот на УНДП за 2007 година, Кадино беше прогласен меѓу првите 10 општествено најодговорни компании во Македонија. Изградбата започна во 1988 година, а во 1992 година, Љупчо Ѓорѓевски ја основа компанијата "Кадино".

M

Kadino Industry Group

St.10 No.43 Kadino, MK

Contact Number

E-mail Us

contact@kadino.com.mk