Change language to: enEnglish (English)

Драги потрошувачи, со радост ве известуваме дека нашите производи отсега се достапни и во Чешка.
Различните видови и вкусови, како бурекот со сирење, сирење и праз, сирење и спанаќ, мини бурек со месо и уште многу, ви се достапни вам.

Сето ова, можете да го порачате на следниов линк. here

https://b-food.upgates.com/

Добар аптетит!