Change language to: enEnglish (English)

Одлични гурмански пецива

25 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА

Нашата приказна

Кадино има 25-годишна традиција. Со својата професионално производство и санитарна пракса, оваа компанија успеа да го постави „Кадино“ на домашниот и странскиот пазар како бренд со најголем имиџ и доверба. Компанијата КАДИНО е прва мелничка индустрија во светот која ја започна идејата за рачно изработено производство на традиционални фило-производи BUREK Pie & Twirled BUREK.

Достигнувања

Најмодерната лабораторија на Балканот е интегрирана во компанијата за да се обезбеди квалитет на нејзините производи и да се спроведуваат анализи за квалитетите на различните видови брашно со целосни решенија во нашата индустрија, нашата лабораторија ги користи услугите на Brabender (технологија 2008) кој е светски лидер изработка и продажба на перфектни и прецизни мерни лабораториски инструменти. Компанијата има добиено интегриран ISO 22000, HACCP систем, HALAL стандард, кои се гаранција за високо квалитетни еколошки производи и професионална организација. Нашето пченично брашно е со врвен квалитет, како резултат на нашата лабораторија опремена со Брабедер, која постојано ги анализира сите физички, хемиски и реолошки карактеристики на брашното и пченичното брашно.

Новости

Бурек во Чешка? Веќе возможно!

Драги потрошувачи, со радост ве известуваме ека нашите производи отсега се достапни и во Чешка. Различните видови и...

Green Week Berlin 2020 – Кратко известување

Оваа година, за прв пат, нашата компанија ќе заземе место на Green Week Berlin 2020, еден од...

Нашето присуство на Ануга – 2019

Како и секоја година, како и на секој саем, нашиот бурек остави огромен впечаток. Нашето присуство, нашиот...

Совети и рецепти

Неверојатни трикови при готвење, изведени од италијанскиот готвач Омар Буси

Завратете ги ракавите и обидете се да ги направите овие интересни трикови кои со години веќе ги...

Најпопуларните видови на пита низ светот

Германија: Пита со јагоди Photo by JOSEPH SOHM Јужна Кореа: Пита со домати Мексико: Пита со лимон Австралија: Вегетаријанска француска "свилена"...

Kadino Industry Group

St.10 No.43 Kadino, MK

Contact Number

+389 2 2581 404

E-mail Us

customerservice@kadino.com.mk