Поради зголемениот интерес и честите прашања околу тоа каде може да се најде нашата вртена пита, во прилог ви доставуваме список со сите продажни места на КАМ.

22 Битола 1
11 Капиштец
60 Драчево 2
17 Кисела Вода 1
66 Џон Кенеди
26 Гостивар 2
68 Новоселски пат
9 ГТЦ
70 Илинден
51 Струмица
28 Тетово 2
61 Велес 2
34 Гевгелија
36 Штип 2