Нашето присуство на Ануга – 2019

Како и секоја година, како и на секој саем, нашиот бурек остави огромен впечаток. Нашето присуство, нашиот...

Македонски бурек во Америка! Повторно!

Годинава имавме повторно можност да ги претставиме нашите производи пред америчкиот пазар. Од 23ти до 25ти јуни,...

Бурек и во Франција!

Изминатата година земавме учество на еден од најголемите светски саеми за прехрамбени производи, SIAL кој се одржува...

Нашето присуство во Русија, Москва – ПродЕкспо саем за храна

Нашето присуство во Моксва беше и повеќе од очекуваното, бевме упорни низ годините па како изложувачи се...

Фенси Фуд Шоу – Њу Јорк 2018

Изминатата година земавме учество на еден од најголемите саеми за храна во светот во северна Америка. Зборуваме...