Change language to: enEnglish (English)

Одлични гурмански пецива

25 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА

Нашата приказна

Кадино има 25-годишна традиција. Со својата професионално производство и санитарна пракса, оваа компанија успеа да го постави „Кадино“ на домашниот и странскиот пазар како бренд со најголем имиџ и доверба. Компанијата КАДИНО е прва мелничка индустрија во светот која ја започна идејата за рачно изработено производство на традиционални фило-производи BUREK Pie & Twirled BUREK.

Достигнувања

Најмодерната лабораторија на Балканот е интегрирана во компанијата за да се обезбеди квалитет на нејзините производи и да се спроведуваат анализи за квалитетите на различните видови брашно со целосни решенија во нашата индустрија, нашата лабораторија ги користи услугите на Brabender (технологија 2008) кој е светски лидер изработка и продажба на перфектни и прецизни мерни лабораториски инструменти. Компанијата има добиено интегриран ISO 22000, HACCP систем, HALAL стандард, кои се гаранција за високо квалитетни еколошки производи и професионална организација. Нашето пченично брашно е со врвен квалитет, како резултат на нашата лабораторија опремена со Брабедер, која постојано ги анализира сите физички, хемиски и реолошки карактеристики на брашното и пченичното брашно.

Новости

Нашето присуство на Ануга – 2019

Како и секоја година, како и на секој саем, нашиот бурек остави огромен впечаток. Нашето присуство, нашиот...

Македонски бурек во Америка! Повторно!

Годинава имавме повторно можност да ги претставиме нашите производи пред америчкиот пазар. Од 23ти до 25ти јуни,...

Бурек и во Франција!

Изминатата година земавме учество на еден од најголемите светски саеми за прехрамбени производи, SIAL кој се одржува...

Совети и рецепти

Неверојатни трикови при готвење, изведени од италијанскиот готвач Омар Буси

Завратете ги ракавите и обидете се да ги направите овие интересни трикови кои со години веќе ги...

Најпопуларните видови на пита низ светот

Германија: Пита со јагоди Photo by JOSEPH SOHM Јужна Кореа: Пита со домати Мексико: Пита со лимон Австралија: Вегетаријанска француска "свилена"...

Kadino Industry Group

St.10 No.43 Kadino, MK

Contact Number

+389 2 2581 404

E-mail Us

customerservice@kadino.com.mk